O nama

Stomatološka ordinacija VIVAdent pruža stomatološke usluge na najvišem specijalističkom nivou, po najsavremenijim svjetskim standardima.

VIVAdent po opremljenosti i enterijeru spada u rang najprestižnijih u regionu.

Sa ponosom možemo da Vam ponudimo:

  • visoku stručnu osposobljenost zaposlenih i saradnika
  • najnovije metode u liječenju i tretmanu pacijenata
  • vrhunsku profesionalnu opremu najnovije generacije
  • najsavremenije stomatološke materijale, kao i najnovija dostignuća iz oblasti estetske stomatologije
  • sve stomatološke usluge na jednom mjestu

Vršimo usluge digitalnog intraoralnog radiografskog snimanja zuba, kao i snimke na najsavremenijem digitalnom ortopanu uz 70 – 90% manje zračenja u odnosu na standardne.

U VIVAdent-u ordiniraju:

Dr Jovanka Lekić, stomatolog specijalista ortodoncije. Osnovne studije završila je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Secijalističke studije iz oblasti ortopedije vilica na Klinici za ortopediju vilica Stomatološkog fakulteta u Beogradu. Učesnik je brojnih domaćih i inostranih seminara i predavanja o svim oblastima stomatologije, posebno fiksne ortodoncije.

Dr Stefan Lekić, stomatolog specijalista oralne hirurgije. Osnovne studije završio je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Secijalističke studije iz oblasti oralne hirurgije na Klinici za oralnu i maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Beogradu. Učesnik je brojnih domaćih i inostranih seminara i kogresa na temu oralne hirurgije, implantologije, protetike i estetske stomatologije.